MASS ZA KRALJICO ŠPORTA

Mass in šport že vrsto let hodita z roko v roki. Verjamemo, da si s športniki delimo zagnanost, trdo delo in jasno vizijo uspeha. Zato smo ponosni sponzor Atletskega društva MASS Ljubljana. Največji in najmočnejši slovenski atletski kolektiv, ki združuje odlične tekmovalce, tekmovalke in trenerje skrbno in predano dela z otroki, vodi mlade talente in jih razvija v vrhunske športnike.

Naši člani se udeležujejo državnih in mednarodnih tekmovanj ter nas odlično zastopajo tudi na evropskih in svetovnih prvenstvih. Pomagali smo spisati številne uspešne športne zgodbe in se veselili izjemnih dosežkov naših članov, med katerimi sta tudi uspešna tekača in slovenska rekorderja Maruša Mišmaš in Žan Rudolf ter skakalka s palico Tina Šutej. Z Massom niste le v koraku z modo, ampak tudi s športom.

Poletna šola Rožle Prezelj uspešno izpeljana ob podpori podjetja MASS

Atletska šola Rožle Prezelj je v juliju organizirala počitniško varstvo za otroke od 3 leta starosti dalje. Poletna šola Rožle Prezelj je program, ki prepleta in združuje šport ter zdrav življenjski slog s spoznavanjem narave in družbe. Tako so se otroci znotraj programa učili plavati, spoznavali osnove atletike, odkrivali zgodovino mesta Kranja ter Olimpijskih iger in slovenskih olimpijcev v Olimpijskem izobraževalnem centru v Ljubljani, spoznali Mestno knjižnico v Kranju, razvijali likovne spretnosti in pod vodstvom predstavnika Društva za opazovanje in preučevanje ptic spoznavali ptice ter odkrivali njihove značilnosti in navade. Ker je namen Atletske šole, da se otroci naučijo zdravo prehranjevati, so bila kosila organizirana v eni izmed bolj boljših restavraciji v Kranju, celotna prehrana pa po potrebi prilagojena tudi alergikom.

 

V letošnji sezoni je program obiskalo 60 otrok, ki so v družbi strokovnega kadra uživali in spoznavali nove bolj ali manj s športom povezane vsebine, ki pa so z vidika splošne razgledanosti in razvoja osebnosti, temeljne. Izvajalec pa se za uspešno izvedbo zahvaljuje predvsem družbi MASS, d.o.o., ki je svojo podporo omogočila, da je bilo otrokom zagotovljeno le najboljše.