Pressroom Trendi

Sladoled v rokah in na nogah

Nežnost, romantičnost in sanjavost so tiste lastnosti, ki jih v nas pričarajo pastelne barve. Te zato niso primerne le za male deklice, ampak tudi za zrele dame, ki želijo v svoj modni slog vnesti nekaj pravljičnega in lahkotnega.

In čeprav lahke bele supergice nikoli ne gredo iz mode, bodo to pomlad imele močno konkurenco ravno v svojih pastelnih sestricah. Trendi namreč narekujejo, da bo letos vse obarvano v pastelne odtenke, ki spominjajo na barve sladoleda. Na barvni paleti se bodo znašle barve blede rožnate grenivke, osvežilne mint zelene, mareličnega in limoninega sorbeta, nebesno modre, barve sivke, pistacije, sladke lubenice in nežne vanilije. Supergice v vseh teh odtenkih bodo poskrbele za dodatni kanček čarobnosti.

Prav tako so sladoledni odtenki izredno preprosti za kombiniranje, saj se podajo tako k oblačilom močnih kot svetlih barv. Pri tem je pomembno le, da sledimo pravilu kombiniranja iste barve različnih odtenkov. Pa tudi kombinacija bele ali samo črne s pasteli bo delovala okusno. Katero vrsto sladolednega odtenka boste izbrali za svoje nove supergice, ki vam bodo delale družbo to pomlad?

Jaz sem Maja - urednica ButFirstShoes.com! Mamica dveh fantov in zaprisežena »marketingašica«. Kot bi rekli moji doma – obsedenka s čevlji, jaz pa pravim, da imam preprosto rada čevlje.

Comments are closed.