Pressroom Trendi

Pisane superge pozdravljajo pisano pomlad

Pozdrav pomladi bomo letos izrekli tudi skozi modo in naš modni korak. Superge, ki so nepogrešljiv kos v naših omarah, bodo to pomlad živahno žarele v vseh barvah pomladi.

Strastna vijola, ciklamno rožnata, sončno rumena in divje zelena so le nekatere barve, ki bodo krasile naše modne superge. Veliko bo tudi prepleta materialov in raznolikih potiskov, kjer so še vedno v ospredju tigrasti in zebrasti vzorci.

Supergice pa ne bodo pika na i le našemu dovršenemu športno modnemu videzu, ampak bodo z nekoliko debelejšim podplatom poskrbele tudi za udoben korak. Tako kot bo pestra izbira modelov, je pestra tudi možnost kombinacij. V kombinaciji s krili in oblekicami cvetličnih vzorcev bodo našemu romantičnemu videzu dodale še dodaten kanček dekliškosti, ob izbiri svilenih in plasiranih kril bomo v njih delovale bolj damske.

Tiste, ki si upate trende in udobje vnesti tudi v poslovno okolje, jih boste kombinirale z bolj resnimi poslovnimi kostimi ali elegantnimi hlačami z visokim pasom, za prosti čas pa izberite vedno modni jeans v kombinaciji s prav tako pisanimi pletenimi jopicami, ki se barvno ujemajo s supergami. Torej že veste, katera bo vaša barva letošnje pomladi in modnih superg?

Več @Mass:

Jaz sem Maja - urednica ButFirstShoes.com! Mamica dveh fantov in zaprisežena »marketingašica«. Kot bi rekli moji doma – obsedenka s čevlji, jaz pa pravim, da imam preprosto rada čevlje.

Comments are closed.