Pressroom Trendi

Naj bo tudi otroški korak moden

Letošnja zima je precej nezimska po barvah okolice, zato ni malo ljudi, ki pogrešajo beli januar in zimske radosti. Ne glede na to, ali ste doma ali pa ste se odpravili po sledeh snežnih strmin, pa je za pravi zimski užitek potrebna primerna obleka h kateri sodijo predvsem topli in kvalitetni zimski čevlji.

Tu moramo posebno pozornost posvetiti našim najmlajšim. Za male deklice in dečke je v Massu na voljo pestra izbira obutve za hladnejše dni, ki pa je hkrati tudi zabavna in modna. Nižji ali višji gležnarji, lakasti čevlji, obutev okrašena z bleščicami, chunky supergice, supergice z ojačamin gumijastim podplatom, čevlji s podložen mucko, škorenjčki pa vse do praktičnih modelov na zapenjanje na ježka …

Pri izbiri modela moramo biti pozorni predvsem na namen obutve, kjer lahko izberemo tudi vodoodporna obuvala. Barvnih kombinacij in materialov je veliko, ob tem pa le še zanimivost: predvsem deklice vedno raje posnemajo svoje mamice oziroma z njimi uskladijo svoj stil.

Jaz sem Maja - urednica ButFirstShoes.com! Mamica dveh fantov in zaprisežena »marketingašica«. Kot bi rekli moji doma – obsedenka s čevlji, jaz pa pravim, da imam preprosto rada čevlje.

Comments are closed.