Casual Pressroom

Mrežice za modnost in udobje

Športni copati oziroma superge so v zadnjem času postale verjetno najbolj priljubljeno obuvalo, saj jih opazimo tudi tam, kamor nekoč nikakor niso sodile, denimo v službi ali na večerni zabavi.

No, dandanes je njihov prostor praktično povsod. Ne samo da so oblikovane za vse priložnosti, ampak so tudi vedno bolj udobne in prijazne našim nogam. Tako so letošnji pomladni modni trg preplavile superge z zračno mrežico. Ta poskrbi za dodatno prileganje nogi, udobje in propustnost za kroženje zraka. Prav tako mehka mrežica popolnoma oprime stopalo in zagotavlja precizno zaznavanje podlage.

Tovrstne superge so primerne za tek, treking ali prosti čas. Poleg tega je veliko kombinacij tudi z različnimi svetlikajočimi barvnimi nitkami, ki naredijo mrežasto strukturo še bolj privlačno in seksi. Mrežica na supergah je zato ’must have’ letošnje pomladi, za kar nam bodo hvaležna tudi naša stopala.

Jaz sem Maja - urednica ButFirstShoes.com! Mamica dveh fantov in zaprisežena »marketingašica«. Kot bi rekli moji doma – obsedenka s čevlji, jaz pa pravim, da imam preprosto rada čevlje.

Comments are closed.