Se vedno sprašuješ, od kod prihajajo Massove modne zgodbe?

Pod eno streho smo zbrali fashioniste, modne blogerke in stilistke, katerih oči so stalno uprte v modne piste. Svojo inspiracijo črpajo iz kreacij vodilnih blagovnih hiš, jo poiščejo kar na ulici, ali pa s svojim ustvarjalnim občutkom ustvarijo tisto pristno – svojo.

Ne ozirajoč na druge, korakajo v svojem ritmu, pri tem pa nosijo skrbno izbrano Mass obutev po zadnji modi. V njihovih zapisih poišči uporabne namige, kako kombinirati vsake čevlje – preveri, kaj je najbolje obleči k poletnim sandalom, ali pa česa nikakor ne smeš dati nase, ko nosiš tople zimske škornje. Zgodbe so hkrati prava zakladnica idej za vse, ki se sprašujete, kateri modni čevlji pristajajo določenim modnim dodatkom.

Mass obutev je prava rešitev zate, če iščeš zadnje modne smernice jesen zima, ali pa te zanimajo modni trendi pomlad poletje. Da ne zamudiš nobenega bloga in ostaneš na tekočem z novimi modnimi zgodbami, ne spreglej tudi naših objav na Facebooku in Instagramu, ali pa se naroči na naše e-novičke. Tam te vedno obvestimo o novih zapisih, v katerih, poleg naših fashionist, blestijo čevlji Mass.

Naše blogerke želiš spoznati pobliže? Preberi njihove zgodbe!