Trendi

Elegantni, a še vedno udobni

Poletje si težko predstavljamo brez elegantnih sandal z nizko peto.

Ti vam bodo služili kot dobra modna popotnica, ko gradite tri ključne poletne videze: ženstveno mediteranski slog, ki poveličuje silhueto ženskega telesa, luksuzne materiale ter vljudne in bontonske kombinacije oblačil in modnih dodatkov; eksotični etno stil s pisanimi vzorci in eksplozijo barv; ali urbano športni stil s poudarkom na kalifornijski srfarski kulturi.

Letošnja trendna posebnost te nadvse uporabne poletne obutve so barve. Obarvane v živahne odtenke rumene, oranžne in zelene sovpadajo s še enim nadvse aktualnim modnim trendom, ki narekuje barvne harmonije v barvah citrusov. Rumena barva limone z zeleno barvo limete. Popolno!

Kombinacija deluje enako osvežilno, kot če bi nosile zgolj belo barvo. K lahkotnosti stiliranja pripomore tudi oblika sandal, ki vas od tal ne vzdignejo za več kot centimeter, medtem ko minimalistično oblikovani pasi v imenu poletnih trendov kličejo po prej omenjenih živahnih barvah.

Sandale v barvi citrusov bodo dobrodošla popestritev in sprememba, tudi ko si boste ob najbolj enostavni in večno modni poletni kombinaciji raztrganih džins hlač in bele majice namesto natikačev zaželele obuti nekaj bolj finega, a še vedno udobnega.

Gioseppo 59,99€

Diplomirala sem na oddelku za Oblikovanje tekstilij in oblačil na Naravoslovnotehniški fakulteti v Ljubljani. Svojo profesionalno pot kot modna novinarka, stilistka in pozneje modna urednica sem začela leta 2000, ko sem pripravljala in urejala modne, lepotne in dekor strani za različne tednike in mesečnike.

Comments are closed.