Casual Pressroom

Družinske počitnice bodo prave s pravimi čevlji

Bližajo se brezskrbne zimske dni in s tem zabava za vso družino. In čeprav se zima s snegom letos še ni izkazala, je kljub temu mraz, zato je dobro, da je temu primerna tudi obutev.

Skandia – Sympatex 99,99€, -15%

Predvsem mame se ob teh priložnostih zavedajo, kako pomembna je v prvi vrsti prava obutev za otroke. Le-ti se bodo lahko letos brezskrbno predajali zimskim radostim na smučiščih ali družinskih izletih v naravo le v udobnih, toplih, nepremočljivih in nedrsečih čevljih, kot so skibucke in višji gležnarji z različnimi podlogami.

Za pohajkovanje po mestu izberite zanje prikupne in udobne supergice, ki imajo lahko tudi nekoliko višji podplat in so olepšane z najrazličnejšimi potiski. Za družinska srečanja in večerje bodo najprimernejši ’bulerčki’, ki so letos na voljo v različnih barvah in materialih, zato se nad njimi navdušujejo tudi naši najmlajši.

Olang 170,00€ -30%

Ženske ne smemo pozabiti niti nase. Seveda je v prvi vrsti naša obutev odvisna od priložnosti, ne glede na to pa moramo poskrbeti, da bo naša noga med vsemi dnevnimi in večernimi obveznostmi uživala v udobju. Modne superge ali gležnarji bodo kot nalašč za mestne sprehode, salonarji pa za romantični večer z možem. Ob naših športnih podvigih v naravi nam bo najbolje služila ’apres ski’ obutev ali primerni gležnarji, ki so na voljo tako v bolj elegantnih kot športnih izvedbah.

Nenazadnje ne smemo pozabiti niti na moške. Obutev za prosti čas v obliki superg, ki jih lahko kombiniramo tudi k oblekam, gležnarji za tiste, ki radi izrazijo modnega, a hkrati rahlo »upornega« moškega, vodoodporna in športna obutev pa bo kraljevala na nogah tistih, ki so med svojim prostim časom najraje aktivni. Da bodo družinske počitnice zabavne in udobne hkrati, bo letos poskrbela dobra volja v kombinaciji z dobro obutvijo.

Jaz sem Maja - urednica ButFirstShoes.com! Mamica dveh fantov in zaprisežena »marketingašica«. Kot bi rekli moji doma – obsedenka s čevlji, jaz pa pravim, da imam preprosto rada čevlje.

Comments are closed.