Pressroom Trendi

Čas je za bajker škornje

Tudi, če niste “bajker”, saj so minili časi, ko so bili namenjeni le motoristom. Za to so namreč poskrbeli novi trendi na področju čevljev. Ta slog nas je vrnil v 90-ta in znova odkril drznost ali punk otroka, ki se skriva v nas.

Poleg tega, da so ’bajker’ čevlji modni, so tudi zelo praktični in udobni ter − verjeli ali ne −, neverjetno preprosti za nošenje s čimerkoli. Kombiniramo jih lahko z nogavicami in gamašami, oprijetimi hlačami in ’over size’ pletenimi puloverji. Če si želite, da bi čevlji postali osrednja točka vašega videza, pa si jih omislite v neklasičnih pisanih različicah ali se odločite za tiste, ki imajo za nekaj mehkobe dodane čipke, zaponke, zakovice ali perle.

Nosite jih lahko tudi h kombinezonom ali k oblekam. Spajanje kratkih škornjev z žensko obleko je namreč odličen način, da pokažete nekaj svoje inovativne modne drznosti. Če vas je še vedno strah stopiti iz svojih varnih okvirov, ob tem ne pozabite na zlato pravilo: idealen način za preizkušanje novih stilov je, da ga povežem z nečim znanim in klasičnim. Naj bo to obleka, nevtralni dodatki, kot je črna torba ali diskretni nakit. Le-ti dodajo piko na i staremu/novemu slogu dramatičnega trenda, ki bo odkril ’bajkerja’ v vsakem od nas.

Jaz sem Maja - urednica ButFirstShoes.com! Mamica dveh fantov in zaprisežena »marketingašica«. Kot bi rekli moji doma – obsedenka s čevlji, jaz pa pravim, da imam preprosto rada čevlje.

Comments are closed.