Pressroom Trendi

Balerinke lahko nosimo tudi pozimi!

Za balerinke vemo, da so v poletnem času ena najbolj priljubljenih obutev. Da so popularne tudi pozimi pa bi marsikoga presenetilo, a zagotovo ne modnih navdušenk.

Ta ikonični pariški slog obutve je namreč del garderobe številnih svetovnih zvezd. Posebnost tako imenovanih “ballet pumps”, po naše zimskih balerink, so nizke kvadratne pete, ki nudijo odlično ravnotežje in celodnevno udobje. So iz različnih materialov in imajo različne potiske, letos so modni predvsem živalski, sicer pa so spredaj rahlo ošiljene, kar jim doda eleganco in damski videz.

Pa kombinacije? Tudi teh je veliko, ravno tako kot pri klasičnih balerinkah.Na primer  letos popularna midi krila v kombinaciji s pleteninami v zgornjem delu, “oversize” blazer pod katerega oblečemo kratke hlačne pajace ali oblekico v boemskem stilu, z volančki, v kombinaciji z vzorčastimi hlačnimi nogavicami, klasičnen model kavbojk in modni top, ali pa potiskana srajca z zimskimi kratkimi hlačami, bel pulover, ki ga nadgradimo z beliimi kavbojkami, k zimskim balerinkam pa se lepo poda tudi daljša obleka v ujemajoči se barvi. Ena izmed najbolj udobnih izbir obutve je tako zdaj primerna tudi za hladnejše dni.

Creator 79,99€

UP Collection 29,99€

Creator 79,99€

Creator 89,99€

Jaz sem Maja - urednica ButFirstShoes.com! Mamica dveh fantov in zaprisežena »marketingašica«. Kot bi rekli moji doma – obsedenka s čevlji, jaz pa pravim, da imam preprosto rada čevlje.

Comments are closed.